Logo

Om Hepro

Image

 

HEPRO AS er en moderne og fremtidsrettet kompetansebedrift som utvikler, produserer og selger hjelpemidler av høy kvalitet og ærlig design. Våre lokaler ligger på Rognan innerst i Saltenfjorden, omringet av fjell og mektig natur.


Bedriften ble etablert i 1987 og har lang erfaring med utvikling av produkter og løsninger som skal gjøre hverdagen enklere for våre kunder. Vår logo og slagordet - Easy life – fanger essensen av vår filosofi og målsetning om å hjelpe kundene våre med å mestre utfordringer knyttet til nedsatt funksjonsevne.

I nært samarbeid med ergoterapeuter, utvikler vi produkter og løsninger skreddersydd våre kunders behov for hjelp til mobilitet, balanse, komfort og hygiene. Målet er å gi trygghet, mestring og økt aktivitet gjennom funksjonelle og brukerorienterte produkter.
Vi engasjerer oss i den enkelte brukeren og strekker oss langt for å levere produkter tilpasset individuelle behov.

Vår visjon er å gi våre kunder muligheten til å klare seg selv, delta aktivt i egen hverdag og bo lengre hjemme. Gjennom høy kvalitet, rask responstid og kort kommunikasjonsvei, skal Hepro være det naturlige førstevalg for våre kunder.